Claricons.fi - klarinettiosaamista yksilöllisesti!

Opetus:

Klarinetinsoiton opetukseen minulla on vankka ammatillinen ja pedagoginen tausta: olen kokenut klarinetisti ja minulla on useita musiikin alan tutkintoja. Annan opetusta suomalaisen tai kansainvälisen opetussuunnitelman ja -sisällön mukaisesti:

Opetus- ja luennointikielenäni ovat:

Tarjoan käytännönläheisiä työpajoja, esitelmiä, seminaareja sekä henkilökohtaista ohjausta tai ryhmissä tapahtuvaa ohjausta erilaisista klarinettiin liittyvistä teemoista:

Räätälöin työtehtävät aina tapauskohtaisesti.

Luovuus, myönteinen perusasenne ja käytännönläheisyys ovat minulle tärkeitä tekijöitä opetuksessa. Oppimista kannustava ja soittoharrastusta tukeva opetustilanne on työni perusta.

...tältä näyttää opetustilanne!

Kaikki musiikista ja soittamisesta kiinnostuneet klarinetistit, nuoret soittajat ja varttuneemmat soitonharrastajat – kehitetään harrastustanne yhdessä eteenpäin! Vastaan mielelläni kysymyksiinne.

Tutustu lähemmin tarjontaan seuraavien "Clari-icons"-kuvakkeiden kautta!

Clari-icons

Claricons.fi Taustatietoa Opetus Lehti- ja oppilasarviot Soitinvälitys, ym. palvelut Ohjelmisto Musiikkinäytteet Ammatti ja koulutus Linkkisuosituksia

Yhteystiedot:

Jörg Fabian Schnabel
MuM (SibA), (Mag. HdK), SML,SKS, BDLO

www.claricons.fi
jorgfabian(at)musician.org

GSM : +358-050-3019891

Y-rekisteri: 1998343-0
Toimipaikka: Espoo/Suomi

© Logo, kuvat, layout ja sisältö on suojattu tekijänoikeuslailla! | Kaikki oikeudet pidedätään | Nettisivut: Hari-WebDesign